Personal Shopping
Heb je een hekel aan shoppen? Of vind je het wel leuk maar kom je altijd met een miskoop thuis? Color Me Up to the rescue! Je kunt samen de stad in, of vanaf de bank een outfit of pakket bestellen. Van tevoren wordt er een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend Skype-gesprek om al je wensen te bespreken. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van jouw stijl en leggen we je verschillende stijlvoorstellen voor. Als alles duidelijk is gaan wij aan de slag.

Personal shopping is tegenwoordig een luxe dienst, Color Me Up trekt hier een dikke streep doorheen. Wij zijn van mening dat iedereen dat extra beetje aandacht  verdient: mannen, vrouwen, dik, dun, van zakenmensen tot stratenmakers. Daarom wordt deze dienst aangeboden voor €50,- per uur exclusief reis- en eventuele verzendkosten. Een echte make-over nodig? Laat ook je visagie en hairstyling verzorgen door Color Me Up! Voor een afspraak of meer informatie, neem contact op middels het contactformulier.

Commerciële styling

Ook voor commerciële doeleinden zoals commercials, films, tv, de styling van artiesten, etcetera, kan je bij Color Me Up terecht. Uiteraard kan deze dienst gecombineerd worden met visagie en/of hairstyling. Klus te groot voor een persoon? Wij zijn gewend om in teamverband te werken. Als je wilt staat er een creatief en gemotiveerd team voor je klaar! Neem een kijkje bij de video’s en foto’s voor een indruk en neem contact op voor de mogelijkheden middels het contactformulier.

Color Me Up verzorgde eerder al de styling voor o.a. Fashion Chicks de film, Randstad, Het Sinterklaastheater, Universiteit Leiden, Omroep Gelderland, Ziggo Dome en nog veel meer andere opdrachtgevers.

Portfolio