Anne werkt sinds 2014 als allround make-up artist en Hairstylist. Je kunt haar kennen van o.a. de series: Zomer in Zeeland (SBS), Zwaar verliefd (SBS), Voetbalmaffia (NPO), & Dokter Tinus (SBS) en Petti Coat (KRO-NCRV). De tv programma’s De Reünie (VPRO) en de films First Kiss en De Inspirator. Verder werkte ze aan commercials voor o.a. KFC, FonQ, Sony, Albert Heijn, en Pro-voet, photoshoots voor Christine le Duc en Pabo en meerdere videoclips waaronder voor rapper Boef.

Naast haar werk voor de film e.d. verzorgde zij met veel plezier het haar en de make-up voor meer dan 50 bruiden.

13 vragen aan Anne

Mijn naam is Anne en ik ben sinds 2014 naast kapster ook allround make-up artist en hairstylist.

Ik ben geboren in het ziekenhuis in Tilburg samen met mijn tweelingbroer (super gezellig). Ik ben tot mijn achtste opgegroeid in Oisterwijk en ben daarna tot mijn 25e door gegaan met mijn leven in Moergestel. Ik woon nu in Utrecht.

Ik heb de kappersopleiding gedaan in Tilburg op KOS-kappersopleidingen. Daarna ben ik naar de visagieschool gegaan in Breda. Na deze twee opleidingen ben ik nog twee jaar naar Het Huis van Rotterdam gegaan voor extra haar-, make-up-, grime-, pruiken- en special make-up lessen.

Ik wist al heel vroeg dat ik een super goede kapper wilde worden. Na elke opleiding wilde ik meer en meer dus ben ik door gaan leren. Wat ik nu nog steeds doe door middel van shows en cursussen.

Wat ik het leukste vond is dat ik op elke opleiding gedrilt werd. Ik moest elke dag de hele dag staan en uren en uren iets creatiefs maken op een pop of op modellen. Mijn opleidingen waren ontzettend streng, maar dat vond ik er juist zo leuk aan. Pijn in mijn vingers maar ik verleer het nooit meer!

Oei! Ik vind zooooo veel leuk! Om even een voorbeeld te geven van mijn brede interesses: ik ga van geschiedenis naar koken naar films kijken, wandklimmen, skiën, fietsen, sterren kijken, planten & kruiden bestuderen.. en alles wat daar tussen zit.

Dat vind ik een lastige vraag. Ik kan me overal thuis voelen. Ik ben laatst naar Lanzarote geweest, dat is een heel mooi eiland! Om maar iets te noemen.

Heel gek, maar ik vind mezelf wel grappig, hahahah ;p Ik word ook ontzettend vrolijk van mijn vriend en mijn zusje. Eten staat ook hoog in mijn lijstje.

Ik denk dat ik wenkbrauwgel het belangrijkste vind.

Mijn haar heb ik meestal half vast, met soms lossen krullen. Mijn make-up in het dagelijks leven is heel heel heel weinig, ik heb dan meestal alleen blush op en wenkbrauw gel in mijn wenkbrauwen. Als ik uit ga gebruik ik wel oogschaduw, mascara, foundation & blush.

Ik heb heel veel zwart in mijn kast. Ik vind winter kleding ook leuker dan zomer kleding..
Wat mijn stijl precies is, daar ben ik nog niet helemaal uit.

Het is altijd anders. Ik begin nooit zonder plan.

Sinds 2018 heb ik voor de eerst keer in mijn leven gedacht en gezegd dat ik heel goed ben in wat ik doe. Ik ga heel hard werken tot ik bij de grootsten hoor. Dat gaat wat tijd kosten maar dat is oké :)!