Trouwen is geweldig, maar kan ook stressvol zijn. Je wil alles tot in de puntjes geregeld hebben, en terecht. Om jou 100% gerust te stellen dat alles goed komt en je dus in ieder geval 1 puntje van je ‘dingen om over te stressen-lijstje’ af kunt strepen, laten wij je graag zien dat het echt goed komt met jouw droommake-up en/of kapsel. Bij de proefsessie hebben we ruim de tijd (maximaal 3 uur) om verschillende kapsels en/of make-up looks uit te proberen en door te gaan totdat jij écht tevreden bent. Op de dag zelf is hier helaas geen tijd voor. Kleine veranderingen zijn uiteraard altijd mogelijk, maar om jouzelf -en ons- extra stress en tijdsdruk te besparen die dag, raden we je echt altijd een proefsessie aan.

Als je onze kasten en koffers met alle make-up en hairstyling producten zou zien zou je het direct begrijpen. We hebben zó ontzettend veel materialen, dat alles meeslepen onmenselijk is (buiten dat, jij gaat ook niet blij worden van zoveel ‘troep’ in jouw huis ;)).. Om elke gewenste look te kunnen creëren hebben we wel alle producten bij de hand nodig. Na de proefsessie weten we precies wat we nodig hebben en komen we graag naar jou toe met een (redelijk) klein koffertje.

Wij hebben door ons allround werkgebied ervaring met alle huidtypes, huidtinten en haartypes. Van zo blank mogelijk tot getint en heel donker en van stijl, dun en futloos haar tot volumineus en onhandelbaar kroeshaar. Je kunt ons altijd een fotootje sturen van je haar zodat wij je van tevoren (geheel vrijblijvend) kunnen adviseren over wat er allemaal mogelijk is. In sommige gevallen moeten we je haar daarvoor echt voelen, maar aan een foto is vaak al veel te zien.

We gebruiken ontzettend veel verschillende producten, omdat elk merk weer zijn betere en mindere producten heeft. Een kleine greep uit onze koffers: MAC Cosmetics, Vise-art, KIKO Milano, Make-up Studio, The Balm Cosmetics, SLEEK, Shiseido, Garnier, Chanel, Aussie, Nivea, Scharzkopf en Keune.

Gemiddeld rekenen wij zo’n anderhalf uur voor de dag zelf. Uiteraard is dit een gemiddelde. Het ene kapsel neemt meer tijd in beslag dan het andere en een naturel make-up vergt minder tijd dan een meer uitgebreide glamorous look.

Dat is geen enkel probleem. Wij zijn gewend dat er een fotograaf of toeschouwers om ons heen lopen. Zolang wij gewoon normaal ons werk kunnen doen is er niets aan de hand. We draaien er zelfs onze hand niet voor om om een handeling nog een keer uit te voeren zodat deze mooi op de foto staat. 😉 Wel vinden we het fijn als je van tevoren even aangeeft of er een fotograaf aanwezig is.

Wij snappen heel goed dat je niet gerekend had op de prijzen uit de tarievenlijst. Toch is het als je het gaat omrekenen niet veel geld. Stel je huurt een trouwauto, die is meestal aardig aan de prijs. Deze auto staat maar een paar keer in je trouwalbum, terwijl jij op nagenoeg elke foto staat. Dan wil je toch dat je haar tot in de puntjes verzorgd is en je make-up net zo zit als jij zelf in je hoofd had?
Onze producten zijn erg prijzig. Om je een klein beeld te geven: een oogschaduw palet kan zomaar €150,- kosten, een grote poederkwast €80,- en een bakje met speldjes €40,-. Producten raken op of over de datum en dit is dus helaas een prijzige zaak. Daarnaast is jouw huwelijk een van de belangrijkste dagen van jouw leven. Wij zetten deze datum voor je vast en kunnen dan geen andere (soms grotere) opdrachten meer aannemen. Als je dit optelt bij het mailverkeer, de reistijd en de tijd die wij bezig zijn met jou, verdienen wij echt niet zo heel veel. Wij doen dit werk omdat we het ontzettend leuk vinden, maar ook wij moeten helaas onze huur betalen.

Natuurlijk mag dat! Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Het is altijd fijn om tussendoor te kunnen overleggen met vriendinnen of familie, dus neem ze vooral mee. Voor zowel jou als jouw gasten staat er een lekker kopje koffie of thee klaar. De meeste mensen nemen een of twee mensen mee, dan houdt je het toch een beetje rustig en heb je niet teveel meningen waardoor je misschien gaat twijfelen aan je eigen smaak. Wil je meer dan twee mensen meenemen? Laat het dan even weten 🙂

Wat een leuk idee, natuurlijk kan dit! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en het hoeft echt niet veel te kosten! Ga hiervoor op zoek naar een bloemist bij jou in de buurt die hier gespecialiseerd in is. Zo is het bijvoorbeeld handig om twee paar kransen of bloemstukjes te hebben, zodat je niet halverwege de avond slappe bloemen in je haar hebt.. dat zou natuurlijk zonde zijn!

Heb je liever kleine bloemetjes zonder hulp van een bloemist? Wij raden je gipskruid aan, dat blijft tot wel 3 dagen mooi zonder water en is heel makkelijk in het haar te steken. Voorbeelden van beide mogelijkheden kun je terugvinden in ons trouw-portfolio.

Dachten wij nog wel alles beantwoord te hebben, maar helaas..! 😉 Natuurlijk mag je ons altijd even bellen of mailen, we helpen je heel graag! Onze contactgegevens vindt je op de contactpagina, bovenin het menu.