Een proefsessie is echt reuze handig en wij raden deze dan ook altijd aan.

Je weet dan wie er op jouw grote dag jouw haar en make-up gaat verzorgen. En misschien nog wel belangrijker, jij weet dan hoe je haar en make-up eruit komen te zien. Dat geeft jou een heerlijk ontspannen moment bij de voorbereidingen.

Wij hebben door ons allround werkgebied ervaring met alle huidtypes, huidtinten en haartypes. Van zo blank mogelijk tot getint en heel donker en van stijl, dun en futloos haar tot volumineus en onhandelbaar kroeshaar. Je kunt ons altijd een fotootje sturen van je haar zodat wij je van tevoren (geheel vrijblijvend) kunnen adviseren over wat er allemaal mogelijk is. In sommige gevallen moeten we je haar daarvoor echt voelen, maar aan een foto is vaak al veel te zien.

We gebruiken ontzettend veel verschillende producten, omdat elk merk weer zijn betere en mindere producten heeft. Een kleine greep uit onze koffers: MAC Cosmetics, Vise-art, KIKO Milano, Make-up Studio, The Balm Cosmetics, SLEEK, Shiseido, Garnier, Chanel, Aussie, Nivea, Scharzkopf en Keune.

Gemiddeld rekenen wij zo’n twee uur voor de dag zelf. Uiteraard is dit een gemiddelde. Het ene kapsel neemt meer tijd in beslag dan het andere en een naturel make-up vergt minder tijd dan een meer uitgebreide glamorous look.

Dat is geen enkel probleem. Wij zijn gewend dat er een fotograaf of toeschouwers om ons heen lopen. Zolang wij gewoon normaal ons werk kunnen doen is er niets aan de hand. We draaien er zelfs onze hand niet voor om om een handeling nog een keer uit te voeren zodat deze mooi op de foto staat. 😉 Wel vinden we het fijn als je van tevoren even aangeeft of er een fotograaf aanwezig is.

Wij snappen heel goed dat je niet gerekend had op de prijzen uit de tarievenlijst. Er komt zoveel meer bij kijken dan het verzorgen van jouw haar en make-up bij de proefsessie en jouw grote dag.

Misschien wel het belangrijkste, jij wilt er toch op je opper best uitzien op jouw grote dag, wat is je dat waard? Maar denk ook aan de producten die we gebruiken, deze zijn erg prijzig. Om je een klein beeld te geven: een oogschaduw palet kan zomaar €150,- kosten, een grote poederkwast €80,- en een bakje met speldjes €40,-.  Producten raken op of over de datum en dit is dus helaas een prijzige zaak. We zijn vooraf bezig met onze voorbereiding op jouw grote dag, zoals onze kit iedere keer controleren en waar nodig aanvullen. We reizen heen en weer. Wanneer we weer thuis zijn, dienen we alle onze gebruikte penselen weer schoon te maken, onze kit weer schoon te maken en op orde te brengen, er komt ook een stukje administratie bij, we zijn verzekerd. En daarbij betalen wij ook nog belasting over het bedrag wat je ons betaald. Aan het einde van de streep houden we echt niet heel veel over.

Wij doen dit werk omdat we het ontzettend geweldig vinden, maar ook wij moeten onze huur betalen. 

Natuurlijk mag dat! Wij snappen dat het fijn kan zijn om tussendoor te kunnen overleggen met vriendinnen of familie. Voor zowel jou als jouw gasten staat er een lekker kopje koffie of thee klaar. Wij stellen wel een maximum van 2 personen extra, omdat teveel meningen vaak niet helpen. We willen niet dat je gaat twijfelen aan je eigen smaak 😉 Wil je nou écht heel graag 3 mensen meenemen? Laat het ons dan eventjes weten.

Wij houden ontzettend van kinderen, maar onze ervaring leert dat een proefsessie niet de juiste plek is om hen mee naartoe te nemen. Wij willen graag dat de proefsessie een rustpuntje is voor zowel jou als jouw gasten en dat jullie (en wij!) je 100% kunnen focussen op jouw kapsel en make-up. 🙂

Wat een leuk idee, natuurlijk kan dit! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en het hoeft echt niet veel te kosten! Ga hiervoor op zoek naar een bloemist bij jou in de buurt die hier gespecialiseerd in is. Zo is het bijvoorbeeld handig om twee paar kransen of bloemstukjes te hebben, zodat je niet halverwege de avond slappe bloemen in je haar hebt.. dat zou natuurlijk zonde zijn!

Heb je liever kleine bloemetjes zonder hulp van een bloemist? Dan raden wij je gipskruid aan, dat blijft tot wel 3 dagen mooi zonder water en is heel makkelijk in het haar te steken. Voorbeelden van beide mogelijkheden kun je terugvinden in ons portfolio.

Dachten wij nog wel alles beantwoord te hebben, maar helaas..! 😉 Natuurlijk mag je ons altijd even appen,bellen of mailen, we helpen je heel graag! Onze contactgegevens vind je op de contactpagina, bovenin het menu.