Met professionals door heel Nederland zijn we altijd makkelijk bereikbaar voor iedereen: zowel met het openbaar vervoer als met de auto!  Wij komen graag naar je toe, of dit nou in Nederland of daarbuiten is, voor bijvoorbeeld een mooie destination wedding. Onze stylistes komen uit:

Zuid-Holland: Den Haag (omgeving Leiden/Delft), Benthuizen (omgeving Zoetermeer/Gouda), Rotterdam (omgeving Vlaardingen/Spijkenisse) & Gorinchem (omgeving Dordrecht/Den Bosch), Achthuizen (omgeving Goeree-Overflakkee).

Noord-Holland: Amsterdam (omgeving Haarlem/Hoofddorp), Zaandam (omgeving Purmerend/Beverwijk) & Hoorn (omgeving Alkmaar/Den Helder).

Gelderland: Apeldoorn (omgeving Deventer/Barneveld), Loenen (omgeving Zutphen/Dieren), Doetinchem (omgeving Varsseveld/Zevenaar) & Arnhem (omgeving Hoge Veluwe/Velp).

Brabant: Eindhoven (omgeving Helmond/Tilburg) & Roosendaal (omgeving Breda/Bergen op Zoom).

Friesland: Drachten (omgeving Leeuwarden/Groningen).

Drenthe: Meppel (omgeving Zwolle/Hoogeveen).

Overijssel: Enschede (omgeving Hengelo/Almelo).

Limburg: Roermond (omgeving Venlo/Weert).

Zeeland: Renesse (omgeving Middelburg/Ouwerkerk).

Ervaring

Doordat alle meiden van Color Me Up met zorg geselecteerd zijn op ervaring, gezelligheid èn creativiteit en naast in de bruidsindustrie ook vele opdrachten in de tv-, theater-, film-, evenementen-, en fashionwereld uitvoeren, hebben wij ontzettend veel ervaring met make-up en haar. Het is onze passie om mensen zich nóg mooier te laten voelen en natuurlijk vooral op zo’n speciale dag als jouw trouwdag! Bij ons staat het centraal dat jij je mooi en ontspannen voelt. Het zijn joúw dag en dus joúw wensen.

Wij hielpen al honderden bruiden en weten daardoor precies hoe we jou op je gemak kunnen stellen en hoe we ons snel naar jouw wensen aan kunnen passen. Uiteraard blijven we hierbij wel eerlijk over wat er wel of niet haalbaar is en wat wel of niet mooi bij jou staat.

Wedding time!

Het is zover: jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!! Er valt een hoop te regelen, allereerst de gastenlijst, een locatie, de fotograaf… Toen je je jurk ging uitzoeken voelde je je vast al een plaatje, maar op de dag zelf wil je daar natuurlijk ook nog een prachtig bruidskapsel en een mooie make-up bij zodat het helemaal af is. Hier willen we je graag bij helpen!

Mogelijkheden

Alles is mogelijk: van krullend los-, tot strak opgestoken haar & van zo naturel mogelijk tot smokey eyes of vuurrode lippen en alles daar tussenin. Voorafgaand aan de proefsessie krijg je een vragenlijstje in je mail waardoor wij goed kunnen zien wat jouw stijl en wensen zijn. Door onze jarenlange ervaring is het voor ons gemakkelijk je advies te geven over welke look er bij jouw bruidsjurk en accessoires past.

Proefsessie

Omdat alles op de dag zelf op rolletjes moet verlopen, werken wij altijd met een proefsessie. Deze vindt ongeveer een maand vooraf aan de dag zelf plaats. Hierin bespreken we onder het genot van een kopje koffie of thee rustig wat je wensen zijn, kunnen we wat afbeeldingen bekijken en brengen we uiteindelijk de uitgekozen look aan. Deze kan vervolgens aangepast worden tot jouw perfecte look voor dé dag helemaal naar jouw wens is!

Bij de proefsessie maken wij foto’s en aantekeningen zodat je op de dag zelf gegarandeerd bent van dezelfde look. De meeste make-up producten die wij gebruiken zijn van MAC-cosmetics.

Het kan zijn dat er nog niet direct bij het vastleggen van de datum vast staat met wie jij jouw afspraak hebt, dit i.v.m. andere opdrachten en bruiloften. Uiteraard krijg je dit van tevoren te horen en helpt degene waarbij je de proefsessie hebt je ook op de dag zelf, dat is toch lekkerder op al zo’n spannende dag. Voor de proefsessie neemt diegene met wie jij je afspraak hebt natuurlijk nog even contact met je op. Mocht je dan nog onbeantwoorde vragen hebben, dan kun je die gelijk even stellen!

Noodgevallen

Wat ook fijn is om te weten, is dat wij voor echte noodgevallen (die -we kloppen het even af- eigenlijk nooit voorkomen!) een ontzettend lange lijst collega’s paraat hebben staan, die bij ziekte e.d. snel opgetrommeld kunnen worden. Om deze reden maken wij ook altijd foto’s en aantekeningen waardoor we precies weten welke kleuren en materialen we waar hebben gebruikt, zodat onze collega dit in noodsituaties makkelijk kan uitvoeren zonder eerst nog alles door te hoeven lopen.

Ben je enthousiast geworden en wil je ons boeken voor je haar en/of make-up of heb je een vraag? Klik dan snel op de contactpagina en stuur ons een mailtje om te checken of jouw datum nog beschikbaar is!

We kijken er naar uit om je te mogen ontvangen!

Hartelijke groeten,

Team Color Me Up