Armine is geboren in Armenië maar woont al 25 jaar in Nederland, wat zij ook echt als haar thuis beschouwd. Al op een jonge leeftijd kwam zij erachter dat haar en make-up echt haar passie was en vanaf 2015 heeft zij haar droom werkelijkheid kunnen laten worden en werkt ze als visagiste en hairstyliste. Hiernaast is Armine ook kapster en heeft ze haar eigen salon in Huissen.

Ze verzorgde o.a. de visagie en hairstyling voor verschillende fashionshows en photoshoots en verzorgd daarnaast ook workshops zoals de ‘moeder-dochter-workshop’ en een workshop waarin ze jou leert hoe je het beste je eigen make-up aan kunt brengen.

Opleidingen volgde ze bij grote namen zoals Tina Tevosyan en Gohaar Avetisyan, bekende visagisten uit Armenie en Rusland. Vanaf het begin werkt Armine al met bruiden en haar passie hiervoor is zelfs zo groot dat ze ook in een bruidsmode winkel werkt!

Armine neemt graag de tijd voor je en zoekt zo met jou jouw ideale look uit.

13 vragen aan Armine

Ik ben Armine. Moeder, echtgenote en allround make-up artist, hairstyliste en kapster!

Ik ben geboren in Armenië en woon nu 25 jaar in Nederland. Daar ben ik dus eigenlijk opgegroeid. Ik woon momenteel in Huissen.

Ik heb de kappersopleiding gedaan in Amersfoort en verschillende make-up opleidingen in Armenië. Daarnaast volg 1 a 2 keer per jaar verschillende masterclasses in verschillende landen.

Het is mijn passie, ik word erg blij als ik met mijn werk anderen blij kan maken en nóg mooier!

Het leuke aan opleiding was dat je je eigen stijl leert kennen en je de mogelijkheid krijgt om je hierin door te ontwikkelen. Je leert verschillende technieken, veel over kleuren en vooral dat iedere persoon uniek is!

Mijn hobbies (naast mijn werk) zijn dansen, sporten en koken.

Mijn favoriete plek op aarde kan overal zijn, zolang mijn gezin daar maar is.

Ik word blij van mijn kinderen, van mijn werk en ‘mijn’ bruiden die ik nog mooier mag maken. Van die dingen krijg ik adrenaline en word ik ontzettend enthousiast en vrolijk.

Wat mijn betreft zou iedere vrouw een verzorgende crème in huis moeten hebben. Dat zou een mooi begin zijn.

Ik vind het belangrijk dat ik er goed uitzie en eerlijk gezegd.. zonder make-up kom ik het huis niet uit, haha! Mijn haar krul ik het liefste.

Ik vind het belangrijk om er netjes uit te zien. Ik zou mijn stijl omschrijven als leuk, trendy en vrolijk.

Het leukste aan mijn werk is dat je als visagiste de bruid en/of de gasten nog mooier mag maken. Je hebt de kans een beetje mee te genieten van deze mooie (en vaak ook emotionele) dag. Hoe vroeg je ook op moet staan of hoe laat je ook naar huis gaat, het gevoel dat je iemand blij en mooi mag maken, daar doe ik het voor. Iedere persoon is uniek en dat maakt mijn werk zo bijzonder.

Ik heb veel zin in de toekomst! Mijn werk is het leukste werk van de wereld, ik geniet elke keer weer van iedere opdracht dus ik hoop dat ik dat nog lang mag blijven doen!