Emine heeft na haar studie Pedagogiek een tijdje als pedagoog gewerkt. Een leuke, dankbare baan vond ze het… Maar dat was het wel, een baan. Haar passie was echter altijd heel duidelijk, van kleins af aan. Datgene waar haar hart sneller van ging kloppen en haar ogen meer van ging stralen: de magische wereld van BEAUTY!
Ze moest en zou iets met haar passie doen! Zo heeft ze een versnelde opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd en ter aanvulling daarop tevens een visagie & hairstyling en fashion visagie opleidingen, waarmee ze haar kwaliteiten als make-up artist aanzienlijk verder heeft ontwikkeld. Ze heeft allerlei opleidingen en trainingen mogen bijwonen van luxe merken zoals Chanel, Dior, Guerlain, Yves Saint Laurent en Estee Lauder. Hierdoor heeft Emine nog meer kennis vergaard en haarzelf nog meer ontplooid tot een volwaardig allround make-up artist & hairstylist. Naast haar werk voor bruiden is Emine ook de vaste make-up artist van de Hunkemöller Fashionshows en werkt ze internationaal.

13 vragen aan Emine

Mijn naam is Emine, 35 jaar en een dame die van haar passie haar werk heeft gemaakt.

In Kampen en daar woon ik nog steeds.

Onderwijsassistente en Pedagogiek. Daarna heb ik de afslag genomen naar de beautywereld, waar ik eigenlijk altijd al hoorde. Daarom heb ik daarna de opleiding tot schoonheidsspecialiste en 2 visagie opleidingen gevolgd.

Om mijn passie te ontwikkelen zodat ik meer uit mijzelf kon halen.

De diverse looks die ik leerde, de creativiteit die in mij opgeslagen zat kon ik kwijt tijdens de lessen.

Die heb ik eigenlijk niet. Ik geniet vooral van mijn werk en bruidjes… Buiten mijn werk kan ik ontzettend genieten van koken en uit eten gaan. De gezelligheid met vriendinnen en familie doet mij genoeg.

Alacati, dat ligt in het Egeistische gebied van Turkije.

Van de zon, cappucino’s, het strand, maar vooral van tevreden bruidjes.

Mijn haar los maar netjes en mijn make-up natural glamour.

Elegant en vrouwelijk en tijdens werk een mix van stoer en elegant.

Om eerst het vertrouwen te winnen van mijn bruid, dat ik aan haar kan zien dat ze blij is dat ze mij heeft geboekt tijdens de proefsessie. En daarna op de grote dag meemaken hoe tevreden ze is met haar look. In deze korte tijd bouw ik meestal een heel bijzondere contact op. Met sommigen heb ik nu zelfs een vriendschap! 🙂

Ik leef heel erg in het hier en nu… Maar de toekomst wordt nog mooier… Ik blijf nog steeds mijn werk doen maar dan in nog grotere opdrachten en samenwerkingen met beautymerken.