Hafida is sinds 2016 werkzaam als visagisten en een paar jaar later rondde zij haar special make-up artist incl. decoratieve hairstyling opleiding succesvol af.
Sindsdien is zij volledig full-time aan de bak gegaan. Ze heeft veel ervaring opgedaan met verschillende modellen en fotografen voor verschillende shoots.

Daarnaast wordt zij heel blij van het verzorgen van bruidsmake-up en kapsels op die ene speciale dag en zo heeft ze al heel wat bruiden blij mogen maken.

13 vragen aan Hafida

Mijn naam is Hafida en ik ben make-up artist en daarnaast hairstyliste. Sinds 2018 ben ik hierin officieel gediplomeerd.

Ik ben geboren en opgegroeid in Leiden en ben sinds 2008 woonachtig in Rotterdam.

Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken als grond stewardess op Schiphol en veel gaan reizen als hostess. Daarnaast ben ik mij gaan verdiepen in de make-up en glamour wereld en daarvoor heb ik toen een opleiding gevolgd in Rotterdam.

Omdat een deel van mijn leven toch beïnvloed wordt door make-up en ik ervan geniet om mensen te laten stralen en te zien genieten. Vroeger vond ik het al geweldig om iemand op te maken of te spelen met haar.

De veelzijdigheid zoals bijvoorbeeld de verschillende huidskleuren, de rijpere huid, mensen met een bril.. hoe je voor die verschillende mensen de make-up moet aanbrengen. Dat waren dingen waarvan ik allemaal profijt heb gehad en deze lessen later heb kunnen toepassen in mijn werk.

Mijn werk als make-up artist en hairstylist. Daarnaast genieten van de dingen die ik heb.

Ik heb veel gereisd en dat probeer ik nog steeds te doen.
Maar mijn favoriete plek blijft toch mijn eigen huisje. Het is altijd fijn om daar terug te zijn.

De dankbaarheid als mensen genieten en stralen en natuurlijk de mensen die ik lief heb, zoals mijn gezin.

Dat verschilt natuurlijk per persoon, maar als ik 1 ding moet kiezen, dan ga ik voor de mascara.

Ik ben niet iemand die dagelijks make-up draagt. Ik kan ook zo de deur uit, het is maar net hoe ik mij voel. Soms vind ik het heerlijk om mezelf helemaal uitgebreid op te maken en dat hoeft niet voor een speciale gelegenheid te zijn.

Qua haar is het een beetje hetzelfde als met mijn make-up. Ik heb vaak mijn haar vast, maar soms draag ik het juist weer in een bos losse krullen.

Ik heb eigenlijk wel van alles in m’n kast hangen. Zo kan je mij tegenkomen in een jurkje met pumps en de volgende dag in m’n skinnyjeans. Maar mijn favoriet blijft toch m’n joggingpak met sneakers.

De variatie en de verschillende wensen.

Nog meer ervaring opdoen en met passie mijn vak blijven uitoefenen.