Ilse is sinds 2018 een erkend allround visagiste en hairstyliste. Zij verzorgt met name de make-up en het haar voor bruiden en daggasten. Daarnaast geeft zij verschillende workshops voor jong en oud. Ook is zij werkzaam bij uiteenlopende photoshoots: portfolioshoots voor professionele modellen, portretshoots die in galerijen worden vertoond, maar ook voor bijvoorbeeld zwangerschapsshoots.

Ilse kijkt graag met je mee wat jouw wensen en stijl zijn en vindt zo samen met jou de perfecte look voor jullie belangrijke dag!

13 vragen aan Ilse

Mijn naam is Ilse. Ik woon in Meppel en ben sinds 2018 een gecertificeerd visagiste en hairstyliste. Daarvoor was ik ook al erg veel met make-up bezig.

Ik ben in Meppel geboren en opgegroeid. Dit ligt in Drenthe en is erg centraal gelegen ten opzichte van Overijssel, Friesland en Gelderland.

Eerst heb ik mijn opleiding Detailhandel afgerond. Ik was erg veel bezig met make-up, dus in 2018 heb ik besloten om de opleiding visagiste te volgen bij Facefacts Academy. Daar heb ik ook verschillende certificaten gehaald voor bruidskapsels.

Ik had veel affiniteit met mode, maar wilde ook meer zekerheid op een baan. Daarom heb ik voor Detailhandel gekozen. Mijn hart ligt bij visagie en hairstyling, dus in 2018 besloot ik daar met succes voor te gaan.

De technieken die ik heb geleerd om de perfecte look te creëren en de photoshoots.

Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt: make-up en hairstyling. Verder ga ik graag leuke dingen doen met vriendinnen, zoals shoppen, gezellig wat eten en drinken, etc.

Curaçao! Dit eiland straalt rust uit en het is er altijd heerlijk warm.

Van mijn neefje die 2 jaar oud is. Het is altijd tante-dag wanneer hij er is. Tevreden klanten word ik ook erg blij van!

Erg lastig om er 1 te kiezen. Ik zou zeggen concealer en lippenstift. Concealer tegen oneffenheden en lippenstift geeft je gezicht kleur.

Bij mij is het alles of niets. Ik vind het heerlijk om een paar dagen zonder make-up te lopen. Als ik dan wel make-up op doe, vind ik het heerlijk om ook echt uit te pakken. Dus foundation, concealer, shapen, oogschaduw, mascara, lippenstift etc. Soms is dit ook om bepaalde looks uit te proberen.

Over het algemeen vrij classy. Ik ben gek op blazers en bloesjes! Al loop ik wel vaker op sneakers dan op hakken.

Dat ik de eer heb om iemand nog meer te laten stralen op haar bruiloft. Alles moet perfect zijn voor de grote dag! Vaak hoor ik dat het ook even een relax-moment is voor de bruid. Bij shoots kan ik vaak weer erg creatief bezig zijn met kleuren en vormen.

Een hele succesvolle bruidsstyliste worden, die veel bruiden blij mag blijven maken met mooie make-up en kapsels! Ik zou ook graag met mijn werk een steentje willen bijdragen aan vrouwen die het moeilijk hebben, door bijvoorbeeld ziekte of huiselijk geweld. Dan hoeven ze daar voor even niet mee bezig te zijn.