Tijdens de proefsessie waren Lisanne van Color Me Up en ik er al snel uit wat de look zou worden voor mijn trouwdag. Op de dag zelf was Lisanne heel gezellig en relaxt en was het erg gezellig. Mijn make-up en haar hebben de hele dag perfect gezeten en ook dat van de moeders en zussen. Kortom, ik zou Lisanne zeker aanraden om te regelen voor je haar en make-up.

Anja

Color Me Up heeft het haar en make up van mij, mijn zussen en moeder gedaan voor onze bruiloft. Lisanne was heel aardig en behulpzaam en we waren allemaal erg blij met het resultaat! Ze heeft ons een mooie natuurlijke look gegeven en het haar bleef heel goed zitten de hele dag. Ook de proefsessie was heel leuk en gezellig. Lisanne bleef heel rustig toen er wat tijdgebrek bleek te zijn op de ochtend van onze bruiloft en daardoor maakten wij ons ook geen zorgen. Al met al een heel goede ervaring!

Maartje

Lisanne is heel vriendelijk, houdt rekening met je wensen en is eigentijds qua stijl! Haar aanpak is persoonlijk en subtiel.

Rosa

Zowel de proefsessie als de trouwdag zelf waren erg gezellig met Lisanne! Ze begreep goed wat ik wilde en ik voelde me daardoor erg op mijn gemak. Samen met mijn ceremoniemeester (die uiteindelijk ook haar haar door Lisanne heeft laten doen) heb ik rustig de tijd kunnen nemen om goed te kijken wat de mogelijkheden waren en wat paste bij mijn stijl en die van mijn jurk.

Carlien

Lisanne was geweldig in helpen bepalen hoe ik de look die ik in gedachten had met mijn haar en make-up bereikt kon worden. Het resultaat was nog beter dan ik had gehoopt! Ook heeft zij mijn vier bruidsmeiden geweldig gekapt. ’s Avonds heeft ze in een half uurtje mijn haar en make-up omgetoverd tot een feestelijke geheel, geweldig! Hiernaast is ze ook nog eens een enorm gezellig meid, ik zou haar iedereen aanraden!

Suzanne

Haar en make up waren helemaal naar wens.

Marika

Lisanne heeft mij vakkundig en met veel enthousiasme voor en tijdens het huwelijk opgemaakt en mijn haar gestyled. Ze is geduldig en belangstellend, hierdoor voelde ik mij direct op mijn gemak. We bespraken tijdens de proefsessie de twee opties waar ik tussen twijfelde en hadden toen besloten om ze gewoon allebei te doen om te kijken hoe het zou staan. Ze neemt er echt de tijd voor. Onderwijl gaf ze nog suggesties en gaf ook telkens aan waar ze mee bezig was. Heel duidelijk. Op de huwelijksdag zelf was Lisanne ruimschoots op tijd en ben ik last minute nog van mijn kapsel afgeweken ook! Dit was geen enkel probleem voor haar, ze is professioneel en flexibel en het resultaat was geweldig!

Mandy

Lisanne van Color me Up is super, ze gebruikt goede make-up merken en mijn haar had ze heel mooi gekapt en ook het haar van mijn moeder en het haar en make-up van m’n bruidsmeisjes. Kortom top!

Monique

Lisanne heeft fantastisch werk geleverd! Tijdens de proefsessie heeft ze goed geluisterd naar mijn wensen zodat we al snel op de definitieve “look” kwamen. Op de bruiloft zelf bleef de make-up de hele dag perfect zitten.

Geerte

Lisanne heeft precies gedaan wat ik in gedachten had, maar dan nog mooier! Samen tijdens de proefsessie wat dingen uit geprobeerd en zo tot het perfecte plaatje gekomen. Super!

Lisa

Ik kan Lisanne aan iedere aanstaande bruid aanbevelen. Tijdens de proefmake-up kon ze mijn wensen al heel snel vormgeven en op mijn trouwdag precies weer dat doen wat we afgesproken hadden. Ook de make-up van mijn moeder en oma was prachtig en het bleef de hele dag goed zitten, ook niet onbelangrijk!

Jantien

Lisanne heeft zowel mijn kapsel als mijn make-up verzorgd tijdens mijn bruiloft. Al vanaf het eerste contact verliep de communicatie zeer prettig. Lisanne luisterde goed naar mijn wensen en nam de tijd om er wat moois van te maken en dat is haar zeer goed gelukt. Mijn haar bleef de hele dag netjes in model en mijn make-up heb ik de hele dag niet een keer bij hoeven werken. Daarnaast is Lisanne zeer prettig in de omgang. Een vriendelijke en sociale meid. Dat is heel fijn als je gespannen bent voor je grote dag. Ik kan haar iedereen aanraden!

Monique