Wil je ook de beoordelingen van bruidsparen lezen? Klik hier!

“Mijn eerste kennismaking met Lisanne was tijdens een video-clipshoot met 20 edelfiguranten die met verschillende culturele achtergronden er zo authentiek mogelijk uit moesten komen te zien. Niet alleen zagen ze er allemaal fantastisch uit, maar straalde iedereen die uit de stoel kwam. Lisanne denkt mee, komt met originele ideeën, heeft een professionele werkhouding en weet met haar humor de stress van een filmset goed te relativeren. Een aanwinst in de crew en met wie ik hopelijk nog vele producties ga samenwerken!”
Anouk Scheffens
Producente, ASAP Film Productions

”Als startende tv kok bij 24Kitchen was visagie het minst leuke aan het vak en voor mij een verplichting. Nu 6 jaar later is het nog steeds het minst leuke aan mijn vak. Mensen waaronder Lisanne, die toevallig een van mijn eerste visagistes was bij 24Kitchen en nu ook zo nu en dan mijn visagie doet, maakt het steeds erg aangenaam voor mij om in de visagie stoel te zitten. Met passie, vakmanschap, geduld en enthousiasme is visagie zelfs aangenaam aan het worden.”

Mounir Toub
Chef bij 24Kitchen

“Voor de productie van de 48hfp short INERTIA had ik het genoegen met Lisanne te werken. Haar nauwkeurige blik, begrip voor de ‘look and feel’ waarvoor we wilden gaan en haar proactiviteit zijn de belangrijkste redenen waarom ik die samenwerking graag voort wil zetten.”

Coen Haver
Regisseur

“Als meester kleermaker/kleder, werkzaam bij het Nationale Toneel heb ik Lisanne in 2012 leren kennen. Wij hebben toen 2 maanden samen gewerkt bij de reisproductie “Koninginnenacht”. Behalve dat we samen heel veel plezier hebben gehad heb ik haar leren kennen al zeer leergierig, snel, sociaal, accuraat, vrolijk en de rust zelve. You go girl!”

Peter-Jan van der Meer
Meester kleermaker bij Het Nationale Toneel

“Ik heb Lisanne leren kennen als een open, gezellig en leergierig iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In alle hectiek van een productie is het zitten in haar stoel een fijn en ontspannen rustpuntje.”

Ellen van Beek
Mezzosopraan

“Woorden die ik zou willen gebruiken voor Lisanne zijn creatief, professioneel, punctueel , betrouwbaar en inzicht. Zij heeft zeker nog een dimensie toegevoegd aan onze theatershow.”

Peter en Rachell vd Veek
Dancemasters Welkom

“Lisanne neemt haar vak serieus en werkt met heel veel plezier en enthousiasme. Het is aanstekelijk en heeft een goede uitwerking op het team waarin ze werkt. Dat teamwerken gaat Lisanne onwijs goed af: ze kent haar rol en vervult hem uitstekend. Een aanwinst!”