Loes heeft in 2008 de opleiding visagie gedaan en daarnaast heeft zij veel trainingen en workshops gevolgd van o.a. Lancome, Dior, Chanel, Yves Saint Laurent, Collistar & Leco van Zadelhoff. Sindsdien heeft Loes veel gewerkt in deze business. Vanaf 2017 is zij fulltime gaan werken als make-up artist, hairstylist en grimeur als ZZP-er.

Naast haar specialisatie in bruiden werkt ze momenteel voor RTV-Oost, De Nederlandse Reisopera en verzorgt ze de visagie en hairstyling bij verschillende videoclips, Miss verkiezingen, photoshoots en festivals. In 2018 en 2019 was Loes beauty director en jurylid van Miss Overijssel. Loes doet haar werk met erg veel passie en plezier.

13 vragen aan Loes

Mijn naam is Loes en ik doe het leukste werk van de wereld!

Ik ben geboren in Enschede, maar ik ben best een aantal keer verhuisd, van Enschede naar Zutphen en toen naar Lochem en Amsterdam. Sinds eind 2019 woon ik in Hengelo.

Ik heb mijn MBO afgerond en ben daarna meteen aan het werk gegaan bij Douglas. Dat werk combineerde ik met de opleiding visagie. Vanuit Douglas volgde ik ook diverse trainingen.

Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat visagie voor 100% mijn passie is.

Make-up is mijn passie en ik houd erg van contact met mensen. Deze combinatie samen maakt de opleiding en het werk zo leuk.

Mijn werk is mijn grootste hobby. Daarnaast houd ik van hardlopen en shoppen.

Oei goeie! Ik ben niet zo’n wereldreiziger, ondanks dat mij het wel geweldig lijkt om echt verre landen te bewonderen. In ons nieuwe huis in Hengelo voel ik mij wel heel erg op mijn plek en het is een fijne wijk. Voor mij is dat nu mijn favoriete plek op aarde.

Ik word vrolijk van mijn kinderen: ik heb een dochtertje Mila Louise geboren in 2017 en een zoontje John Laurens geboren in 2019.

Dat is voor elke vrouw natuurlijk heel verschillend, maar een mooie lipstick is eigenlijk wel onmisbaar. En dat kan natuurlijk variëren van naturel tot een mooie krachtige rood kleur.

Oeps, ik weet niet of ik zo’n goed voorbeeld ben! Sinds ik kinderen heb draag ik minder make-up. Maar ik vind het wel belangrijk dat ik iets aan mijn uiterlijk blijf doen. Dus een mascara, concealer en een beetje bronzing poeder is wel echt een must voor mij.

Ik probeer me altijd wel netjes te kleden en vooral met mijn werk draag ik dan vaak zwart of in de zomer ook wel donkerblauw en dan gecombineerd met een stoere schoen. Het ligt ook een beetje aan de gelegenheid of de opdracht die ik heb.

Het contact met verschillende mensen en zoveel mooie bruiden.

Hopelijk mag ik dit werk nog lang blijven doen. Ik heb niet perse nog dingen die ik zou willen doen, dit komt omdat ik al heel blij ben met dit werk. Maar ik vind het wel heel erg belangrijk om mijzelf te blijven verbeteren en scherp te blijven in wat ik doe.