Maaike heeft van jongs af aan al een passie voor haar en make-up. Het is dan ook niet zo gek dat zij sinds 2018 haar droom achterna is gegaan. Ze werkt nu parttime als visagist en hairstylist.
Ze heeft inmiddels meegewerkt aan meerdere fashion-shoots en modeshows maar ze werkt het allerliefste met bruiden. De energie die ze krijgt als een bruid straalt nadat Maaike haar make-up en bruidskapsel heeft verzorgd vindt ze fantastisch!
Maaike is op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, dit doet zij door een aantal keer per jaar een workshop te volgen.

13 vragen aan Maaike

Ik ben Maaike, een enthousiaste vrouw met passie voor bruidsmake-up en bruidskapsels.

ik ben in Den Haag geboren en heb tot mijn 5e jaar in Zoetermeer gewoond. Daarna verhuisd naar het pittoreske Benthuizen waar ik op dit moment nog steeds woon met mijn gezin.

De Visagie opleiding bij Micky Jooren en de bruidskapsel opleiding bij Baron Academy. Ik blijf continu op de hoogte van de nieuwste technieken d.m.v. cursussen en workshops.

Ik vind kwaliteit belangrijk en wilde daarom leren van de beste mensen uit het vak.

De diversiteit en creativiteit!

Dat is dan toch wel make-up en haar. Ik vind het heerlijk om op het internet opzoek te gaan naar nieuwe make-up en haar trends.

Het maakt mij niet zoveel uit waar op aarde als het maar samen met mijn gezin is.

Ik werk al jaren parttime als Klinisch Chemisch en Hematologisch analist in een ziekenhuis laboratorium. Sinds 2018 heb ik van mijn passie deels mijn baan gemaakt, deze beslissing maakt mij elke dag nog vrolijk! Maar ik word ook heel
blij als ik nieuwe make-up kan uittesten. Of als ik een voetbalwedstrijd kan zien van mijn dochters.

Een concealer om blauwe kringen onder je ogen te camoufleren en een blush om je een gezonde frisse kleur op je wangen te geven.

Ik ben echt een make-up liefhebber! Je zou mij dus niet zo snel zonder make-up de deur uit zien gaan. Dagelijks draag ik foundation, concealer, blush, eyeliner en mascara. Als ik een feestje heb dan ga ik helemaal los met oogschaduw, nepwimpers en glitters. Mijn haar draag ik het liefste los en als ik tijd heb maak ik er krullen in.

Ik hou van classic, een mooie blouse of blazer, maar ook van een spijkerbroek met stoere laarsjes eronder.

Om elke keer weer een bruid te laten stralen, haar gelukkig te kunnen maken met mijn passie vind ik geweldig!

Fulltime bezig zijn met make-up en bruidskapsels in mijn eigen grote(re) salon.