Marina werkt al vanaf 2003 als kapster, hairstyliste, visagiste en grimeur en verzorgt schminken op kinderfeestjes . Ook is zij in de zomer altijd actief als festivalkapper bij o.a. Mysteryland en Decibel.
Sinds een jaar werkt zij samen met crstlentertainment (de vrouw van DJ Paul Elstak) voor haar danseressen op grote feesten.

Haar grootste passie ligt bij de bruidskapsels en visagie. Haar aandeel in het nóg mooier maken van de bruid door het haar en de make-up te mogen verzorgen vindt zij het meest bijzondere om te doen. Door alle jaren heen heeft zij voor wel meer dan 175 bruiden het haar en de make-up verzorgd.

13 vragen aan Marina

Mijn naam is Marina en ik ben sinds 2001 actief in het kappersvak en daarna in 2003 begonnen als visagiste. Altijd komen er weer nieuwe dingetjes bij. Ik woon samen met mijn 2 meiden en we maken er elke dag wel iets moois van.

Ik ben geboren in Rotterdam en woon daar eigenlijk al heel mijn leven. Mijn familie is onlangs verhuisd naar Zeeland, dus daar ben ik ook vaak te vinden.

Ik heb op de Nederlandse kappersakademie gezeten in Rotterdam en heb verschillende make-up cursussen gevolgd.

Ik moest mijn creativiteit kwijt en dat ging perfect samen met deze opleiding. Lekker bezig zijn met mijn handen en mensen.

Lekker bezig met praktijkgerichte vakken en gezellige lessen.

Zoveel! Make-uppen, vlechten, haren opsteken, winkelen, eten, vriendinnenavondjes, film kijken en op stap met mijn meisjes.

Waar er gezellige mensen zijn, wel liefst met een zonnetje 🙂

Van mijn kinderen! Maar ook van de tranen van de aanstaande die voor het eerst zijn bruid ziet. En alles met muziek.

Een wimperkrultang die warm wordt om de wimpers mooi te scheiden, krullen en verlengen.

Een hoge staart, foundation van MAC, wenkbrauwpoeder, eyeliner en rode lippenstift.

Die is heel breed: van een lekkere spijkerbroek tot een zwarte rok of een pak.

De reacties die ik krijg na mijn werk 🙂

Ik hoop nog heel lang bruiden te mogen stylen en ik hoop dat ik nog lang niet te oud ben om op festivals te werken. Ik houd van uiteenlopende opdrachten en het mag van mij zo natuurlijk mogelijk zijn, maar ook zo gek mogelijk. Dit in combinatie met een gezellig huisje en tuintje samen met mijn 2 kleine meiden.