Miranda is sinds 2015 allround kleurenconsulente, allround visagiste en hairstyliste. Daarnaast is zij ook wimperstyliste (plaatsen van wimperextensions) en geeft zij workshops.
Naast talloze photoshoots heeft zij een aantal jaren gewerkt voor de Miss Beneluxverkiezingen en in 2019 mocht zij zelfs in de jury bij de finale plaatsnemen. Ook verzorgde ze de visagie bij de finalisten van de Mrs Netherlands Universe verkiezingen in 2018.
Daarna ging het heel snel en werd zij opgenomen in het glamM-team van Michele Feyaerts (België) en werkte zij i.o.v. het glamM-team voor de Belgische t.v., diverse make over events voor kledingconcern ‘Modemakers en meer’ en festivals, waaronder Tomorrowland.

Naast haar commerciele werk verzorgde Miranda al voor heel veel bruiden hun haar en make-up voor die ene speciale dag.

13 vragen aan Miranda

Ik ben Miranda, woon in Roosendaal met mijn vriend Arjan en golden retriever Doerak, die zijn naam eer aandoet. Sinds 2015 ben ik allround kleurenconsulente, allround visagiste- en hairstyliste. Daarnaast ben ik gecertificeerd om one-by-one wimperextensions te plaatsen en geef diverse workshops.

Ik ben geboren in Breda (ziekenhuis), opgegroeid in Rijsbergen en na vele reizen, -waaronder een jaartje Australië- uiteindelijk gesetteld in Roosendaal.

Allround kleurenconsulente, visagie & hairstyling aan de Schoonheidsschool in Antwerpen.

Na de HAVO, receptioniste- en secretaresse opleiding, had ik banen die aan deze opleidingen gerelateerd waren. Niet echt creatief te noemen. Ik wilde iets voor mezelf, wat ik echt leuk vond. Zodoende kwam ik uit bij visagie.

Simpel: dat ik ‘het vak’ leerde en dat ik tijdens mijn opleiding de masterclass kon volgen bij MAC Cosmestics.

De eenvoudige dingen in het leven, zoals lekker uit eten met vrienden, een boswandeling, een film kijken, terrasje pakken of gewoon opgekruld met warme sokken aan op de bank met een goed boek.

Die heb ik eigenlijk niet. Iedere plek heeft goede eigenschappen en mogelijkheden. Ik ben daarin heel makkelijk, voel me al snel ergens thuis.

Als de lente begint. Het jonge groen, de knoppen die overal in komen. Jonge lammetjes die nieuwsgierig rondkijken. Koeien, die dartel-springend voor het eerst weer de wei in mogen.

Moeilijk om er één te kiezen. Ik volg mijn teamgenoten en kies er stiekem ook twee. Concealer om oneffen- en roodheden, alsmede walletjes onder de ogen weg te werken. En een donkere oogschaduw, welke je ook voor de wenkbrauwen en onder het oog kunt gebruiken. Multifunctioneel.

Snel en gemakkelijk opgestoken. En de make up het liefst natuurlijk. Maar bij een jobke (ik blijf het een grappige Belgische uitdrukking vinden) mag het uiteraard allemaal iets meer zijn.

Netjes casual is -denk ik- de beste omschrijving. Wel graag met een opvallend accessoire, zoals bijv. een choker.

De diversiteit in alles. Steeds andere mensen en wensen, verschillende locaties om naartoe te gaan en creaties om uit te werken.

Oeps, moeilijke! Ik heb echt een heerlijk leven. Ik bedoel maar… Make-up is mijn passie. Dus als ik zo door mag gaan, dan ben ik super tevreden.