Pamela werkt al sinds 2009 als allround make-up artist en haarstylist in de fashion- en bruidswereld. Ze werkt ondere andere voor G-star, Blue Frog, Riverstones, Studio Linkshandig, Vagebond, Fashion Push Magazine en werkte mee aan diverse modeshows. Naast al deze opdrachten heeft zij al zo’n 200 bruiden mogen voorzien van de mooiste make-up looks en bruidskapsels.

13 vragen aan Pamela

Mijn naam is Pamela, allround make-up artist, hairstylist en schoonheidsspecialiste. Al bijna 10 jaar zijn visagie en haarstyling mijn grote passie.

Ik ben geboren op 1 mei 1989 in Amsterdam. Daar ben ik opgegroeid en woon ik nog steeds samen met mijn vriend in een heerlijk huis in de binnenstad van Amsterdam.

In 2009 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gedaan. Na mijn opleiding visagie kreeg ik veel aanvragen van bruiden om hen op te maken voor de mooiste dag van hun leven. Om het hele pakket van bruidsmake-up en bruidskapsels te kunnen aanbieden, ben ik de opleiding allround make-up artist en haarstylist gaan doen. Sindsdien en tot op heden, heb ik al veel bruiden mogen voorzien van mooie kapsels en make-up looks.

Al van kleins af aan was ik altijd met schminken en make-up bezig. Mijn vriendinnetjes waren graag de ‘modellen’. Tijdens de opleiding schoonheidsspecialiste was er een onderdeel visagie. Ik vond dat zo leuk dat ik besloot om daar verder in te gaan en de opleiding allround make-up artist en haarstyling te gaan doen.

De variatie in de vakken en alle creativiteit die ik kwijt kon in het maken van kapsels en de verschillende make-up looks.

Ik vind ontzettend veel leuk, van reizen tot lezen en van theater tot gezellig op een terras met een goed glas wijn.

Reizen is naast mijn werk ook iets wat ik erg graag doe. Vooral Azië staat hoog op mijn lijstje. Als ik moet kiezen zou ik toch Nusa Lembongan kiezen. Dit kleine eilandje naast Bali is zo rustgevend en heerlijk om te relaxen.

De zon (want dan is iedereen zo gezellig en vrolijk), duiken, de wereld verkennen en blije klanten natuurlijk!

Voor iedereen is dat heel verschillend. Maar mascara is toch wel mijn favoriet. Het opent je blik en daardoor kan je nog beter glimlachen met je ogen ;).

Als ik bij klanten kom zijn ze soms verrast dat ik zelf niet veel make-up draag. Ik heb veel sproeten en vind het mooi als die zichtbaar zijn want dat hoort echt bij mij. Ik zet mijn wenkbrauwen aan, soms een eyeliner, zeker mascara en een gloss op mijn lippen. Als ik naar een feestje ga vind ik het erg leuk om een mooie oogschaduw aan te brengen om mijn ogen nog meer te laten spreken.

Wat betreft mijn haar vind ik het prettig om een vlecht te dragen zodat het niet in de weg zit tijdens het werken.

Ik heb niet echt 1 bepaalde kledingstijl. Ik vind een spijkerbroek, t-shirtje en sneakers heerlijk zitten maar naar een feestje in een jurkje en op hakken past ook zeker bij mij.

Deel mogen uit maken van één van de mooiste dagen uit het leven van een bruid. Ik vind het echt een eer om dat te mogen doen. Dat vind ik het allerleukste!

Ik hoop nog heel veel opdrachten te mogen doen, nieuwe dingen te leren, mezelf te ontwikkelen en net zo gelukkig te zijn als dat ik nu ben. Ik kijk er naar uit!