Wendy is sinds 2009 werkzaam als visagist, hairstylist en grimeur voor diverse films, tv producties, theater, bedrijven en particulieren.

Zij heeft meegewerkt aan onder andere Prooi van Dick Maas, Moordvrouw, Nieuwe Buren, Jumbo Commercials, Postcodeloterij, Vriendenloterij, Bankgiro loterij, All You Need is Love, Koefnoen, Mora Commercial, Sluipschutters en is al jaren de vaste grimeur van de Club van Sinterklaas.

Tussen de drukte van alle media opdrachten door verzorgde zij voor al meer dan 50 bruiden hun haar en make-up voor die ene speciale dag.

13 vragen aan Wendy

Mijn naam is Wendy Vermeulen, 39 jaar en vanaf 2009 werkzaam als Visagist, haarstylist en grimeur.

Geboren in Den Haag, maar opgegroeid in Gouda, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Daar heb ik ook een studio aan huis, waar ik mooie make-upjes en kapsels mag maken.

Mijn visagie opleiding heb ik gedaan bij Studio Bessels in Hilversum.

Toen ik had besloten om de make-up wereld in te gaan heb ik een bedrijf gebeld die diverse visagisten inzet voor grote tv producties en gevraagd waar hun werknemers de opleiding gevolgd. hadden

Je mocht al vrij snel mee met de professionals om van het vak te proeven, toen was ik verkocht!

Lezen, wandelen en van het leven genieten met mijn vrienden en mijn gezin.

Overal waar de zon schijnt en de liefde is!

Ik word vrolijk van het zonnetje en lieve mensen om mij heen.

Als ik niet hoef te werken zit er alleen een beetje mascara op mijn wimpers en met een wenkbrauwpotlood zorg ik dat mijn wenkbrauwen mooi in model zitten. Ook heb ik meestal een blusher op om mijn gezicht wat te shapen. Als ik moet werken of een feestje heb, dan komt daar een mooie lipstick bij en oogschaduw en eyeliner.

Casual chic. Het liefst heb ik een zwarte broek aan met een kleurig topje en mijn sneakers eronder als ik moet werken en hakken als ik vrij ben.

De mensen die je ontmoet, de afwisseling en de plekken waar je terecht komt. Ook is het heel leuk om te zien dat mensen blij worden als je hun positieve kanten benadrukt met make-up en de mindere kanten verdoezelt.

Eigenlijk zoals ik het nu heb. Mooier kan niet!